Ometre fins al contingut.
Menú de Sympa

Listes de diffusion de C & F Cloud

Com fer una cerca amb el mode de cerca avançat

Com que el mode de cerca avançat es més potent i flexible que el simple és més fàcil d'utilitzar. Per fer una cerca avançada, seguiu els passos següents:

1. Aneu a l'entorn de la llista pàgina inicial i inicieu sessió.
  2. Aneu a la pàgina d'informació de la llista que us interese.
    És impossible fer una cerca en l'arxiu de més d'una llista al mateix temps. Si voleu fer una cerca en més d'una llista, heu de repetir la cerca per a cada llista.
  3. En el menú de l'esquerra, feu clic en l'enllaç «Arxiu». Apareixerà una pàgina amb un índex de missatges.
    Es poden fer cerques des de les pàgines d'índexs o des de les pàgines dels missatges.
  4. Feu clic en el botó «Cerca avançada» de sota la casella de cerca.
  5. Escriviu les paruaules clau en la casella de cerca.
  6. Elegiu les opcions de cerca.
    Consell: en la llista de «Camp de cerca ampliat», per a seleccionar tots els mesos que hi ha en l'arxiu, feu clic en el primer mes, manteniu premuda la tecla SHIFT i feu clic en l'últim mes de la llista. Encara que no s'indique en la llista, el mes actual també s'inclou.
  7. Feu clic en el botó «Cerca».

Es mostraran els missatges que coincideixin amb la vostra cerca. Per a saber més, aneu a la secció «Resultats de cerca».

Part superior de la pàgina