Ometre fins al contingut.
Menú de Sympa

Listes de diffusion de C & F Cloud

Com editar o eliminar documents de l'espai compartit de documents del web

A banda de carregar o baixar documents, també podeu modificar fitxers i carpetes que ja estiguen en línia:

Com canviar els drets d'accés

Podeu canviar els drets de lectura o escriptura de carpetes i fitxers. Això té nombrosos avantatges:

Només podeu canviar els drets d'accés dels documents que heu carregat o creat vosaltres mateixos en les llistes (excepció: els propietaris de la llista poden canviar els drets d'accés de qualsevol document publicat en les llistes; això no inclou els moderadors).

Per a canviar els drets d'accés d'un document, aneu a la columna «Accedir» i feu clic en el text «Accedir» davant del nom del document. Us portarà a la pàgina d'edició dels drets d'accés.

Elegiu les opcions de les llistes desplegables d'«Accés de lectura» i «Accés d'edició».

Encara que no estiga en cap opció, s'ha de tenir en compte que el propietari del document (la majoria de vegades la persona que ho ha publicat) sempre manté els drets d'escriptura i lectura (tret que el propietari de la llista canvie el propietari del document).

També podeu canviar el propietari del document, per exemple per a permetre que una altra persona l'edite en línia o per a indicar l'autor real del document si la publicat una altra persona.

Com editar carpetes, fitxers o adreces d'interès

Per a editar un document, aneu a la columna «Edita» i feu clic en el text «Edita» davant del nom del document.

Segons el tipus de document que editeu, hi ha diferents possibilitats:

Qualsevol clic en un botó d'una casella d'entrada, només valida els canvis especificats en la casella. Per a fer més d'un canvi, heu de fer clic en cada botó corresponent a les opcions elegides.

Alguns botons us porten immediatament a la pàgina de la carpeta que conté el document, mentre d'altres fan l'actualització sense canviar de pàgina. Per a tornar a la pàgina de la carpeta sense canviar res, feu clic en el botó «Cap a la carpeta de nivell superior».

Com eliminar carpetes, fitxer o adreces d'interés

Per a eliminar qualsevol tipus de document, feu clic en el text «Elimina» de davant del nom del document, en la columna «Elimina». Apareixerà un missatge de confirmació per a poder retractar-se de la decisió: una vegada eliminat, no es podrà tornar a recuperar el document.

Si no hi ha cap text d'«Elimina» davant del nom del document, és perquè no teniu drets d'accés d'escriptura del document.

És impossible eliminar una carpeta que continga documents: abans d'eliminar una carpeta, heu de buidar-la primer.

Part superior de la pàgina